Isporuka i poštarina

Isporuka i poštarina kupljenih proizvoda u online prodavnici vukovi034.com

Kurir će Vam doneti naručene proizvode na Vašu kućnu adresu. Pre isporuke kurir će Vas nazvati na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na celokupnoj teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije).

Robu koju ste naručili pouzećem plaćate na licu mesta po prijemu paketa.

Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

Rok isporuke robe je 2 do 10 radnih dana (osim ako tražene artikle nemamo na lageru). Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla ili telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

Na sledećem linku možete izračunati troškove dostave: https://www.dexpress.rs/rs/kalkulator-cena

Ukoliko dođe do oštećenja ili uništenja pošiljke pošiljalac/primalac je dužan da u roku od 24h prijavi oštećenje (uputi reklamaciju), a nakon toga u roku od 7 dana je dužan da uputi zahtev za nadoknadu štete. Ako je šteta nastala od strane zaposlenih u „D Express“-u kompanija u najkraćem mogućem roku (7 radnih dana) vrši nadoknadu štete. Naknadu štete „D Express“ vrši za sve vrednosne i otkupne pošiljke u visini označene vrednosti nezavisno od uzroka štete.

Dostava se vrši dva puta. Prvi pokušaj je praćen izveštajem o prispeću pošiljke koji kurir ostavalja na adresi primaoca. Na samom izveštaju se nalazi kontakt telefon koji služi za dogovor o sledećoj isporuci u dogovorenom terminu. Ukoliko i nakon drugog pokušaja dostave nema mogućnosti za isporuku, kontaktiramo pošiljaoca za dalja upustva.

Korpa
Početna
0
Korpa
Pretraga